فیلم| طرز تهیه اریشته داغلاما؛ غذای سنتی و خوشمزه آذربایجانی‌ها
نویسنده : یزدفردا | شناسه خبر : 201794 | تاریخ انتشار : 11 Aban 1403 - 18:39 | 755 بازدید

یزدفردا: اریشته داغلاما یکی از غذا‌های محلی و اصیل ترکی است که شباهت زیادی به رشته پلو دارد با این تفاوت که در پخت اریشته از برنج استفاده نمی‌شود. در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۴۰۰ گرم رشته پلویی، ۱۵۰ گرم عدس، یک عدد پیاز، نصف پیمانه کشمش پلویی، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین این غذا را درست می‌کند.

برچسب ها
ثبت دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.